Сещате ли се как преди, когато събирахме пари за рождения ден на някой приятел, започваше едно суетене и пъхане по джобовете на банкноти, по възможно „най-дискретния“ начин. Е, бумът в развитието на технологиите вече ни улеснява дотолкова, че можем да правим парични преводи за толкова време, колкото отнема едно премигване. Така работи и най-новата иновативна разплащателна услуга blink P2P по мобилен номер.

Установено е, че човек премигва средно между 15 и 20 пъти в минута. Това означава, че за 1 мин. можете да изпратите мигновено паричен превод на Деси, която събира парите за рождения ден, на Алекс, който вчера ви оправи мигача, на Тея, която трябва да плати сметката за телефона… и на още поне 12 човека, които имат нужда от вас. 

Снимка: blink P2P

Плюс още едно предимство – с blink P2P превеждате пари само по мобилен номер, без такса за преводи до 100 лв. Вече няма нужда да помните и да въвеждате дълги IBAN-и и да се притеснявате дали не сте сбъркали някой знак.

Blink е брандът на Националната картова и платежна схема за новата услуга, предлагана на българския пазар за незабавни плащания. Преводите пристигат за секунди дори в празничните и почивните дни.

Към момента услугата се предлага от “Банка ДСК” АД, “УниКредит Булбанк” АД, “Централна кооперативна банка” АД, „Транскарт Файненшъл Сървисиз“ АД, „Инвестбанк“ АД, „Обединена Българска Банка“ АД и „Първа инвестиционна банка“ АД.

До 15 декември 2024 г.  всеки превод по мобилен номер blink P2P може да ви донесе награда 50 лв. Печелившите се теглят всяка седмица на случаен принцип. И не на последно място – преводите до 100 лева са без такса. Превеждайте на воля и нека късметът да бъде с вас!

Единственото, което трябва да направите е да активирате услугата по мобилен номер, ако все още не сте. Колкото повече превеждате, толкова по-голям шанс има да спечелите, а blink раздава 50 награди по 50 лв. всяка седмица.

Услугата  се разраства и съвсем скоро чрез нея ще може да се плаща за почасово паркиране в синя/зелена зона в цялата страна.

Да изпращате суми за дарителски каузи за няколко секунди, да преплащате абонаменти за градски транспорт и да паркирате на частни паркинги.

И всичко това само с едно премигване!